• WELKOM BIJ WINTERSPORTVERENIGING DE KEISKI!

  WELKOM BIJ WINTERSPORTVERENIGING DE KEISKI!

   

  SNEEUWFIT!

  DE BESTE VOORBEREIDING OP JE WINTERSPORT!

  Wil je ook in het winterseizoen fit blijven? Of zoek je een sportieve voorbereiding op een actieve (winter)vakantie? Kom trainen bij Wintersportvereniging De Keiski!

  Enthousiaste gediplomeerde docenten verzorgen vanaf 17 september (2016) tot Pasen elke week 16 trainingen in 5 plaatsen in de regio. Doordeweeks in de zaal of in het weekend in het bos. Dus er is altijd wel een geschikte tijd bij jou in de buurt. De activiteiten richten zich op verschillende niveaus: van beginners tot sportief.
  Bij het wintersporten gebruik je spieren die je normaal weinig gebruikt.
  Met SneeuwFit train je deze spieren.

  SneeuwFit is een speciaal trainingsprogramma om je conditie op peil te brengen en te houden, waarin oefeningen zijn opgenomen die de bewegingen van het skiĆ«n, snowboarden en langlaufen nabootsen. SneeuwFit is voor iedereen, jong of oud, beginner of gevorderde wintersporter. Maar ook de niet-wintersporter die zijn conditie op een gezellige maar verantwoorde manier op peil wil brengen, kan natuurlijk meedoen aan SneeuwFit.
   
  OVERTUIGD!
  Meld je aan als lid met de link hiernaast.
   
  TWIJFEL JE NOG?
  We nodigen je graag uit voor een gratis proefles bij SneeuwFit in de zaal of in het bos, of voor Nordic Walking.
  Mail  je naam en telefoonnummer naar proefles@keiski.nl met dag en tijd en locatie van de training waar je aan wil deelnemen. Je krijgt een uitnodiging met routebeschrijving en de docent verwacht je.