Nieuws

Op deze pagina nieuws, tips en mededelingen over vergaderingen, trainingen, reizen etc. welke openbaar zijn.

 • Vereniging stopt per 1 september 2021

  Op de extra ingelaste Algemene LedenVergadering van 6 juli 2021 is het voorstel van het bestuur om de KeiSki Wintersportvereniging per 1 september 2021 te ontbinden, met meerderheid van stemmen aangenomen.

 • EXTRA Digitale Algemene LedenVergadering

  Op de extra Algemene Ledenvergadering op 8 juni 2021 aanvang 19:30 uur zal het bestuur de leden voorstellen om te besluiten: 

  De ‘Wintersportvereniging De KeiSki’ te ontbinden en in te stemmen met het vereffeningsplan en de bestemming van het batig saldo.  

 • Zomertrainingen

  April 2021

  Onder voorbehoud van de regels die de Rijksoverheid ons oplegt (zodra het weer mag) organiseert KeiSki WinterSportvereniging een proef waarin we tot begin september, zomertrainingen aanbieden.
  Iedereen kan deelnemen, leden maar ook niet-leden.

  Zie de pagina Zomertrainingen

 • Algemene LedenVergadering

  Voor de stukken zie de ledenpagina

 • 3 november 2020

  Spelregels voor sport in het kort

  Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen en het aantal reisbewegingen te reduceren, komen er nieuwe maatregelen voor sport.

  De volgende maatregelen gelden nu voor sport.

  • Voor binnensporten geldt een maximum van 2 personen per groepje (exclusief instructeur). En er geldt een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte. Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten als:
   • de groepjes minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar houden;
   • er een duidelijke afbakening is van de verschillende groepjes;
   • zij niet mengen.
  • Voor buitensporten geldt een maximum van 2 personen per groepje (exclusief instructeur). Zij houden onderling 1,5 meter afstand. Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten als:
   • de groepjes minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar houden;
   • er een duidelijke afbakening is van de verschillende groepjes;
   • zij niet mengen.
  • Groepslessen zijn verboden.

  Bron: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport

 • Algemene Ledenvergadering 2020

  UPDATE
  8 november 2020
  “Onze vertrouwde wijze van vergaderen tijdens de Algemene Ledenvergadering, is dit jaar niet mogelijk. Om toch als bestuur, in deze ingewikkelde tijd, over voldoende mandaat te beschikken, is geen gebruik gemaakt van de mogelijkheid de ALV te verschuiven. Dit betekent dat op 20 november 2020 de Algemene Ledenvergadering on-line zal plaatsvinden. De benodigde informatie voor het bijwonen van deze vergadering treft u komende week op het afgeschermde gedeelte van de website aan. Hier vindt u dan tevens de benodigde documenten en de agenda.
  Het bestuur heeft besloten vanwege de bijzondere vorm van vergaderen, zich tijdens de ALV te beperken tot de noodzakelijke verantwoording en besluitvorming.”

  UPDATE
  14 oktober 2020
  In verband met nieuwe regels m.b.t. het COVID-19 virus is de de Algemene Leden Vergadering tot nader bericht uitgesteld. U ontvangt hierover t.z.t. een nieuwe datum.

  september 2020
  “Nu al vooruitlopend op de aanstaande Algemene Ledenvergadering zoekt het bestuur naar een mogelijkheid waarbij veilig vergaderd kan worden. Met elkaar in een zaal en een gezellig moment na afloop van de vergadering is dit jaar niet mogelijk. Graag ontvang ik van u suggesties over een werkbare vorm van vergaderen.”

 • Nieuwe kleding trainers

       1 februari 2020
  Trix, Jos en Florry showen hun net uitgereikte trainerskleding.

  Vanaf heden herken je zo onze KeiSki trainers in een frisse blauwe kleur en voorzien van het KeiSki logo op borst en op rug.

 • Ledenpas = voordeelpas

   

  Op vertoon van de ledenpas krijg je korting bij Skicentrum Soesterberg, RunnersWorld, Henri Bloem, Run2Day en Delphindoorski Ermelo.
  Het bestuur is nog in onderhandeling met meer bedrijven en winkels.

  Log in op onze beschermde ledenpagina en kijk hoeveel korting je bij welk bedrijf nu al kunt krijgen. Doe er je voordeel mee.

 • Geef a.u.b. je nieuwe e-mail adres door.

  Ben je verhuisd van provider en heb je een ander e-mail adres?
  Laat het de ledenadministratie weten.

 • Promo team op winkelcentrum Vathorst

  Tweede KeiSki promotie dag.
  Om onze vereniging nog meer te promoten, waren een aantal trainers en bestuursleden op 21 september aanwezig op Winkelcentrum Vathorst.

 • Aftrap van het nieuwe seizoen

  21 september
  Aftrap van het nieuwe buiten trainings-seizoen met een praatje van de voorzitter.

 • Promo team actief op winkelcentrum Emiclaer

       

  Om onze vereniging nog meer te promoten, waren een aantal trainers en bestuursleden op 14 september aanwezig op Winkelcentrum Emiclaer.

 • Scherpenzeelse Krant

  .  05-09-2019
  “Bij onze vereniging beoefen je niet daadwerkelijk een wintersport -zoals skiën of snowboarden- maar volg je wel een speciaal trainingsprogramma waardoor je goed voorbereid de sneeuw ingaat met minder kans op blessures.”

  lees meer…

 • Twee nieuwe locaties

    Flyer

  In september starten twee nieuwe indoortrainingen, in sporthal De Brink en in gymzaal De Dopheide. Over deze trainingen hebben we volop gecommuniceerd in diverse media.

  Kijk bijvoorbeeld eens in de agenda van De Stad Amersfoort, op de website van Vathorst en Hooglanderveen. Daarnaast is er een flyer ontwikkeld die bij 20.000 adressen bezorgd zal worden.

  Om onze vereniging nog meer te promoten, zijn een aantal trainers en bestuursleden op 14 september aanwezig op Winkelcentrum Emiclaer en op 21 september op Winkelcentrum Vathorst.

  Er staat een prachtig springkussen in de vorm van een skihut waarop kinderen lekker kunnen springen, terwijl de ouders informatie krijgen over KeiSki. Kom gerust een kijkje nemen!

  Zie ook: www.keiski.nl/locaties/

 • Keiski in de media

  De Amersfoortse Sport Federatie organiseert samen met Amersfoortse sportverenigingen het hele jaar door sportevenementen en –clinics waaraan iedereen kan meedoen.

  Op de website kan je een keuze maken om een sport uit te proberen, het aanbod is zeer divers en Keiski mag daarin niet ontbreken.

  In oktober biedt Keiski sporters de gelegenheid om 2 gratis buitentrainingen te volgen.

  Via deze link kun je een zien hoe Keiski zich presenteert.

 • Bestuurslid stelt zich voor

   Marie-Claire van Dijk

  Mijn naam is Marie-Claire van Dijk en sinds afgelopen december draaf ik op zaterdagochtend met een aantal gelijkgestemden door het bos.
  Ik lig op de mossige grond, ploeg door het zand en voel spieren waarvan ik niet wist dat ik ze had.
  En dat alles om goed voorbereid op de wintersport te gaan. Want skiën is mijn passie.
  Zoevend de berg af, de vergezichten, de kou, de verschillende weersomstandigheden en het allerbelangrijkste ontspanning door inspanning.
  Dat gun ik een ieder en daarom draag ik met veel enthousiasme mijn steentje bij om onze vereniging te helpen besturen.
  Vooralsnog als beoogd bestuurslid en na de algemene ledenvergadering hoop ik het secretariaat van Ronald van Dijk over te nemen.
  Graag tot ziens in het bos of op de skipiste!

 • FIS pisteregels

  “De gedragsregels van de FIS gelden voor alle skiërs”

  lees meer…

 • Handige wintersport apps voor smartphones

  Sneeuwhoogte.nl

  De Sneeuwhoogte Ski app helpt je om de precieze sneeuwhoogte van veel wintersportgebieden te achterhalen.

  Bergfex/ski

  Gedetailleerde weersinformatie, weersvoorspellingen en webcams. Ook wordt duidelijk welke liften en hoeveel pistes er open zijn.

  Ski tracks, niet gratis €1,09

  Meet zonder data te gebruiken hoe lang je over een afdaling deed en bekijk je maximale snelheid. Bekijk op de (satelliet) kaart je parcours. Ook te gebruiken bij wandelingen of fietstochten.

  iSki Tracker

  Met behulp van GPS kun je met deze gratis app precies bijhouden hoe en waar je hebt geskied. De app geeft inzicht in je snelheden, afgelegde kilometers, hoogteverschillen en nog veel meer. Bij de iSkier Community kun je vrienden toevoegen en kijken hoe zij het gedaan hebben.

  SnowSafe

  De SnowSafe-app laat je zien of er in een wintersportgebied lawinegevaar is en hoe groot dat risico is.

 • Vernieuwde website KeiSki Wintersportvereniging nu on-air

  24 december 2018

 • Nieuw Logo Keiski Wintersportvereniging

  December 2018

  Hoe zet je een app-icoon van de KeiSki website op het startscherm van je iPhone of iPad?
  1. Open Safari
  2. Ga naar de website www.KeiSki.nl
  3. Tik op het icoontje van het vierkantje met de pijl (onderin je scherm)
  4. Tik op “Zet op beginscherm”
  5. Je ziet nu het icoontje, de naam en het webadres. Tip: Kort de naam even in want die komt onder het icoon op het startscherm te staan.
  6. Tik op: Voeg toe.
2019 © Copyright KeiSki Wintersportvereniging