Trainers KeiSki Wintersportvereniging

 • Tessa Breukelman

  Hallo, mijn naam is Tessa en in 2007 heb ik mijn sportopleiding afgerond en sindsdien verzorg ik binnen verschillende verenigingen allerlei sportlessen aan jong en oud.

  Sinds 2016 ben ik trainer geworden binnen de KEISKI-vereniging en geef ik met veel plezier een binnen-training op de maandagavond te Amersfoort. In deze training leg ik de nadruk op spierversteviging, conditieverbetering en spelvormen.

 • Ben Echten

  Al 40 jaar geef ik met veel plezier training aan groepen van de Keiski in Putten (zaal) en Ermelo/ Boshuis Drie (buiten).

  Een aantal jaar geleden zijn we binnen de hardloopgroep gestart met een Nordic Walking groep, zodat deelnemers met een blessure of voor wie hardlopen te belastend is mee kunnen blijven doen.

 • Elena de Goede

  Sinds 2018 mag ik de Bootcamp training op zaterdag voor de Keiski in Den Treek verzorgen. En ik doe niets liever!

  Met mijn enthousiasme en passie voor sport creëer ik een sfeer waarbij het bijna onmogelijk is om niet geïnspireerd te raken.
  Humor en plezier vind ik erg belangrijk tijdens trainingen, maar ook een vertrouwde en veilige omgeving. Ik ben persoonlijk, oprecht en gemeend. Dat betekent dat ik eerlijk mijn visie zal geven. Ik houd oog voor de persoon zonder de focus te verliezen op de gestelde doelen.

  Basisvoorwaarde is dat jij je veilig en vertrouwd voelt en jij jezelf kan zijn. Mijn doel is dan ook om een open sfeer te creëren, zodat ik jou op een effectieve manier kan motiveren en begeleiden. Met de juiste setting en begeleiding verleg je jouw grenzen zodat er groei zal ontstaan.

 • Jos van Odijk

  Als bevoegd sportdocent en als enthousiast skiër heb ik in 1985 de opleiding tot trainer skigymnastiek gevolgd. Vanaf dat jaar heb ik zowel binnen- als buitentrainingen gegeven.

  Nog steeds verzorg ik, met veel plezier, op de zaterdagmorgen de training voor een van de drie buitengroepen in Den Treek.

 • Florry Oosenbrugh

  Na geruime tijd werkzaam te zijn in de sport en enthousiast wintersporter, volgde ik in 1988 de opleiding trainer skigymnastiek via de NSkiV.

  In datzelfde jaar startte ik met het geven van Skigymnastiek (binnentraining) voor de Keiski. In 2004 startte de NSkiV met trainerscursussen Nordic Walking. Omdat de Keiski dit als nieuw onderdeel wilde aanbieden aan de leden heb ik deze cursus meteen gevolgd en geef sinds die tijd een training hiervoor.

  Tot op heden verzorg ik nog steeds met veel plezier een binnentraining en Nordic walking training aan enthousiaste sporters in Scherpenzeel

 • Anja Sollie

  Sinds 1999 geef ik met veel plezier Sneeuwfit-trainingen bij de Keiski. Op donderdagavond  geef ik in Ermelo aan een gezellige groep mensen wekelijks de voorbereiding op de wintersport. Niet iedereen gaat (nog) op wintersport en dat is natuurlijk geen enkel probleem. Zij zien het als een goede conditietraining.

  Behalve Sneeuwfit-training geef ik sinds 2003 Nordic walking in Ermelo. Wekelijks lopen wij met een vaste, leuke groep telkens  op een andere locatie. Met elkaar genieten wij van de activiteit, maar zeker ook van de natuur. Na afloop drinken wij met elkaar koffie/thee en wordt er over van alles en nog wat gekletst.

 • Trix de Vries - van de Kar

  Als kind liep ik al in de bergen.
  Na mijn opleiding fysiotherapie ben ik 3 jaar in Zwitserland gaan werken. Mijn enthousiasme voor de bergen in zomer en winter in veel verschillende disciplines is toen versterkt en gebleven.
  Sinds 2001 geef ik, na het volgen van de opleiding trainer skigymnastiek, de sneeuwfit binnen training.

  De Nederlandse Ski Vereniging bood in 2004 de opleiding Nordic Walking aan, die ik toen direct gevolgd heb. Sindsdien loop ik wekelijks met de Nordic Walkers in den Treek. Toen de trainer wandelfit in 2015 overleed, heb ik hem opgevolgd.
  Al deze groepen, binnen en buiten, begeleid ik met veel plezier.

2019 © Copyright KeiSki Wintersportvereniging